Vessem het dorp

Klik voor de volledige serie "Vessem het dorp" op de knoppen boven- of onderaan deze pagina.

Mijn hobby- website, VessemDeKempen.nl, is samengesteld uit vele foto’s door mijzelf gemaakt. Foto’s van het dorp, de Vessemnaren, de prachtige omgeving. Vessem heeft een hartstikke interessante historie! Om ook de geschiedenis van het dorp te kunnen laten zien heb ik een schat aan oude foto’s en beeldmateriaal van vele (Vessemse) families in mogen scannen. Super gezellige uren doorgebracht bij de families, om foto’s en ander beeldmateriaal samen te beschrijven en achterliggende verhalen te horen. Daarnaast heb ik ook gebruik mogen maken van de jarenlange opgebouwde collectie historische foto’s van heemkundevereniging De Hooge Dorpen. Met toestemming van de bronnen heb ik het materiaal op mijn website gezet, zodat iedereen met interesse in Vessem ervan kan genieten.

Het copyright ligt voor wat betreft het historisch materiaal bij de families, waar het beeldmateriaal van afkomstig is.

Het copyright van mijn eigen foto’s, alsmede de gehele website ligt bij mij.

Mijn website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld, ook voor wat betreft bronvermeldingen en privacy heb ik mijn uiterste best gedaan om ere te geven aan wie de eer toekomt en het laatste wat ik zou willen, is dat er materiaal op mijn website staat waar iemand zich beschadigd of benadeeld door voelt.

Heeft u bezwaar tegen een foto, of staan er foto’s op, waarvan ik het recht niet zou hebben om deze op mijn website te zetten, laat het s.v.p. meteen weten via de contactpagina. Dan zal de foto meteen verwijderd worden.

Met hartelijke groeten uit Vessem,

Fransje van Kempen- de Troye